Nico Bolkesteinlaan 4
7416SG
DEVENTER
tel. 0570-628992

SV Wissel begon slap aan de wedstrijd tegen Davo. Een frisser en scherper Davo won het eerste kwartier alle duels. Na 35 minuten was de stand 0-0 maar toen kreeg Wissel een discutabele strafschop tegen. Deze werd benut door Davo. 1-0. De 2-0 viel niet veel later, waardoor we gingen rusten met een 2-0 achterstand. Wissel kwam na rust goed voor de dag en begon fel. Dit leverde een terechte strafschop op in de 50e minuut. Michael Schakelaar werd 1:1 onderuitgehaald door de keeper en benutte deze buitenkans zelf. 2-1 Wissel drukte door, maar na een langdurige blessurebehandeling en wat onoplettendheid maakte Davo de 3-1 in de tegenaanval. Wissel ging volle bak met vier spitsen spelen maar de aansluitingstreffer bleef uit. Eindstand 3-1