Hanendorperweg 83
8166JH
EMST
tel. 0578-661270

SV Wissel heeft in de derby tegen vv Emst vergeten de drie punten mee naar huis te nemen. Voor de wedstrijd was er zoals gewoonlijk weer het nodige vuurwerk te zien.
SV Wissel 1 - vv Emst 1
Wissel kwam goed uit de startblokken en kwam tot verbazing van sommigen dit keer zelfs eens op voorsprong. Binnen 8 minuten scoorde Michael Schakelaar fraai een hoekschop in een keer binnen achter Emst doelman Dylan van de Beek. 0-1. Wissel had gaandeweg de eerste helft ook het betere van het spel. Doelpunten bleven er echter uit. Met deze 0-1 voorsprong gingen beide ploegen in de rust de kleedkamer in. In het tweede bedrijf kreeg Emst iets meer kansen. In de 62e minuut kreeg Emst een vrije trap van net buiten de zestien. Via de muur veranderde de vrije trap in het doel achter Davey Kloezeman. 1-1. Daarna waren er wat kleine irritaties over en weer, maar toch heerste er vrijwel de gehele middag een zeer gemoedelijke sfeer op sportpark 't Hanendarp. Daarna waren er nog wat kansen. Michael Schakelaar kreeg nog een goede kans tien minuten voor tijd om zijn tweede van de middag te maken, en de drie punten mee te nemen, maar meer dan een punt zat er voor de kanaries deze middag niet in. Volgende week speelt Wissel thuis tegen Go Ahead Deventer.