12 april 2018 19:00

Accommodatie

Onbekend

Vanwege een vol inhaal programma, moest op donderdagavond de inhaalwedstrijd worden gespeeld tegen Wesepe.

Om 19.00 uur werd er afgetrapt en beide ploegen gingen vol in de aanval. Maar het was Wesepe dat in de 10e minuut op een 0-1 voorsprong kwam, dit door rommelig uitverdedigen. In de 28e minuut wees de scheidsrechter naar de stip door een onnodige handsbal binnen de beruchte lijnen. Deze werd onberispelijk achter Thom in het net geschoten. Wissel ging niet bij de pakken neer zitten, maar stroopte de mouwen nog iets verder op. Wissel testte met afstandschoten een onzekere Wesepe keeper, maar hij kon tot de rust voor zijn ploeg de nul vast houden.

Na de thee pakte Wissel de strijd weer op. En het was Dave den Herder die rond de 10e minuut, de achterstand verkleinde door de 1-2 binnen te werken. Maar een kwartier later
wees de scheids opnieuw naar de stip. Door een te laat ingezette sliding werd de tegenstander onderuit gehaald. Ook hierbij was Thom kansloos en het was 1-3. En daar waar je denkt dit was het, verbaasde de ploeg iedereen. De mouwen konden niet verder worden opgestroopt, maar er werd toch nog een tandje bijgezet. Dit resulteerde 10 minuten voor tijd in de 2-3, door een vlammend afstandschot van Remco Kamphuis. Wesepe kwam niet meer onder de druk uit. De trainer begon te klagen dat het te donker werd, en er onmogelijk verder gespeeld kon worden. Maar de scheids liet door spelen. En dat resulteerde 2 minuten voor einde in de gelijkmaker 3-3. Na goed doorgaan van Martijn Scholten kreeg Bas Chaigneau een niet te missen kans. Deze liet hij dan ook niet onbenut. Complimenten aan deze ploeg dat er ondanks het niet altijd goede spel  toch een punt gepakt.

Zondag staat de uitwedstrijd tegen SDOL op het programma.

Opstelling: Thom Proper, Rick Wiegman (Barry Rorije), Henk Stoevenbeld, Thom Wiegman, Bas Chaigneau(David Draaijer), Remco Kamphuis, Jorne Brummel (Peter van Os), Dave den Herder, Martijn Scholten, Remco van Huffelen, Peter van Os