Wissel behaalt een welverdiende overwinning

Datum

6 mei 2018 14:00

Accommodatie

Onbekend

Op een wel hele warme voetbalmiddag knokt wissel zich naar een verdiende overwinning. Op bezoek bij Sallandia uit Deventer pakt Wissel eindelijk weer een overwinning. Na 15 minuten kwam Wissel op een 0-1 voorsprong. Lang kon hier niet van genoten worden, in de 27 minuut viel de gelijkmaker. Op slag van rust scoorde Sallandia ook nog de 2-1.

In de 52e minuut liepen de gastheren zelfs uit naar een 3-1 voorspong. Maar Wissel gaf de strijd niet op, en draaiden de wedstrijd compleet om. Er werd nog viermaal gescoord, waardoor er een welverdiende 3-5 eindstand op het scorebord stond. Doelpuntenmakers voor Wissel waren Dave den Herder, Martijn Scholten en Berry Rozendal en tweemaal Remco van Huffelen.

Opstelling: Thom Wiegman, Martijn Scholten, Henk Stoevenbeld, Raoul Hanekamp, Frank van Schoonhoven (Bas Bindt), Bas Chaigneau, Jorne Brummel, Remco Kamphuis, Dave den Herder, Remco van Huffelen en Berrie Rozendal.