Datum

10 mei 2018 14:00

Accommodatie

Onbekend

Wissel verspeelt in laatste minuut een welverdiend punt. Tegen de op dat moment als 2e geklasseerde IJsselstreek, kon Wissel goed weerstand bieden. Een provocerende ploeg die op allerlei manieren de scheidsrechter en spelers probeerden te beïnvloeden. Wissel ging volop mee wat strijd betreft. Toch kon Wissel niet voorkomen dat er met een 0-1 stand gerust werd.
Na rust was Wissel door strijd de betere ploeg en creëerde volop kansen, maar was niet effectief in de afronding. IJsselstreek probeerde op allerlei manieren tijd te rekken. De scheids liet dan ook zeker 10 minuten extra spelen. Kort voor tijd kreeg Wissel een vrije trap op 20 meter van het doel. Remco Kamphuis ramde deze bal strak in de kruising, 1-1. Je hoopt dat Wissel dit welverdiende punt zou koesteren, maar in de eerste beste tegen aanval lag de 1-2 alweer achter de goed keepende Paul van Schoonhoven. Helaas floot kort daarna de scheids voor het eind signaal.
Opstelling: Paul van Schoonhoven, Thom Wiegman, Henk Stoevenbeld, Raoul Hanekamp, Frank van Schoonhoven (Bas Bindt), Bas Chaigneau, Jorne Brummel, Remco Kamphuis, Berrie Rozendal ( Mick Fiets) en Remco van Huffelen.