Wissel verliest in tweede helft van koploper

24 november 2019 14:00

Accommodatie

Onbekend

Afgelopen zondag kreeg Wissel bezoek van koploper IJsselstreek uit Deventer. Het zou een zware middag voor de ploeg van William Hulshof worden. De Deventenaren waren namelijk nog ongeslagen in de competitie.
Op een mistig sportpark de Ericaweg was het wel Wissel wat op een snelle voorsprong kwam. Bas Chaigneau profiteerde van een miscommunicatie tussen de keeper en een verdediger van IJsselstreek. Lang kon er niet worden genoten van de voorsprong. Want tien minuten later was het de rechtsbuiten van IJsselstreek die diep werd gestuurd. En één op één niet faalde, en de gelijkmaker op het scorebord zette. Het lukte Wissel de eerste helft wel om met deze tussenstand (1-1) te gaan rusten.
Wissel beperkte zich in de tweede helft ook met tegenhouden. Hier slaagde Wissel vijftig minuten lang goed in. Maar vijf minuten naar rust was het Wissel verzet toch wel gebroken. En scoorde IJsselstreek twee keer kort achter elkaar. De ploeg uit Deventer was simpelweg een paar klasses beter vanmiddag. Deventenaren zullen ook zeker tot het eind van het seizoen voor het kampioenschap spelen. In het verdere verloop van de tweede helft speelde IJsselstreek het simpel uit, en liep de score op tot 1-5.
Volgende week speelt Wissel tegen Vilsteren. Deze ploeg beleeft ook een moeilijke competitie start en staat één plek boven Wissel.