Datum

14 oktober 2018 14:00

Accommodatie

Onbekend

Op een warme oktober voetbalmiddag knokte wissel zich naar een punt tegen Emst. De bezoekers uit Emst voelden zich sterk en gingen voor de 3 punten. Na 35 minuten leek het te gebeuren waar menig Wissel supporter bang voor was, Wissel kwam op een 0-1 achterstand. Door een gemakkelijk gegeven strafschop, vanwege een licht duwtje. Deze werd hard binnen geschoten door Lucas de Jong. Emst had een redelijk overwicht wat voetbal betreft. En wat Wissel de laatste tijd betreft, liep een net voor rust weer tegen een tegentreffer aan. Uit een voorzet van links werd de bal binnen gekopt door Jeroen van Essen 0-2. Na rust ontstond er een harde maar faire wedstrijd. Tot het moment dat Rick Wiegman zijn tweede gele kaart kreeg, door een harde charge. Wat er daarna gebeurde had geen enkele supporter met een Wissel hart meer verwacht. De ingevallen Dave den Herder scoorde in de 80e minuut met een afstandsschot de 1-2. In de 83e minuut was het Michael Schakelaar, die uit een van de weinige goede Wissel aanvallen de gelijkmaker scoorde. Hopelijk is dit eerste punt, een goede motivatie om een stijgende lijn in te zetten.
Opstelling: Thom Proper, David Draaijer, Rick Wiegman, Thom Wiegman, Joey Ruitenberg, Remco Kamphuis, Jorne Brummel, Bas Chaigneau (Dave den Herder, Jorne Brummel, Michael Schakelaar, Berrie Rozendal (Thomas Scholten),  Bas Bindt (Mick Fiets).