Datum

5 mei 2019 14:00

Accommodatie

Onbekend

Zondag 5 mei stond de inhaal wedstrijd tegen Marienheem op het programma. Opnieuw stond er net als 24 maart een 3-1 overwinning voor Wissel op het scorebord. De eerste helft was Wissel voetballend de betere partij. Keeper Thom Proper had afgezien van een door buitenspel afgekeurde goal, een vrij rustige eerste helft. Wissel kwam op een 1-0 voorsprong door Remco Beekman. Hij werd op links aan gespeeld, sneed naar binnen en passeerde feilloos de keeper. De 2-0 ruststand werd op het scorebord gezet door David Draaijer. Hij kreeg op rechts de bal, en krulde deze buiten bereik van de keeper fantastisch in de kruising.
Na de rust kreeg keeper Thom Proper het een stuk drukker, en was kansloos op een snoeiharde volley 2-1. Daarna was Wissel het even kwijt, en het was dankzij een aantal knappe reddingen van Thom Proper dat Marienheem niet meer scoorde. Kort voor tijd kreeg Wissel een strafschop toegekend door de goed leidende scheidsrechter dhr. D.Scholten. De keeper vond het nodig om een Wissel speler twee keer vast te pakken aan beide benen. Michael Schakelaar schoot deze penalty binnen. En bracht daarbij een 3-1 eindstand op het scorebord.
Opstelling: Thom Proper, Remco Kamphuis, Lars Steenbergen, Henk Stoevenbeld, Thom Wiegman, Remco Beekman, Jorne Brummel, Bas Chaigneau (Jody Band), David Draaijer (Joey Ruitenberg), Michael Schakelaar en Berrie Rozendal (Rick Wiegman).