Datum

17 maart 2019 14:00

Accommodatie

Onbekend

Zondag 17 maart was Sallandia uit Deventer de tegenstander op het sportpark van Sv Wissel. In de uitwedstrijd werd nog fors verloren van deze ploeg namelijk met 7-1. Maar de kanaries wilden iets recht zetten, en vanaf het eerste fluitsignaal werd de tegenstander onder druk gezet. Waardoor zij niet in hun spel kwamen. Wissel nam brutaal een voorspong door een doelpunt van Jorne Brummel, in de 25e minuut. Maar door onhandig balverlies kwamen de Deventenaren door een snelle counter weer op gelijke hoogte 1-1. Wissel voelde toch dat er meer te halen viel en bleven de tegenstander onder druk houden. Sallandia was erg gevaarlijk vanuit de snelle counters, maar konden voor het rustsignaal niet meer scoren.
Wissel bracht vanuit een scrimmage, de stand in de 66 minuut op 2-1, doelpuntenmaker was Berrie Rozendal. Maar in die zelfde minuut was het weer 2-2, dit opnieuw vanuit een snelle counter. Weer ging Wissel op zoek naar een voorsprong, maar dit keer lukte dit niet. Sallandia bracht in de 85e minuut de stand op 2-3. Daarna werd er ook nog een doelpunt afgekeurd van Sallandia vanwege buitenspel. In de 2e minuut van de blessuretijd was het nieuwkomer Jody Band, die de verdiende 3-3 eindstand op het scorebord bracht.
Opstelling: Thom Proper (c), Joey Ruitenberg (David Draaijer), Henk Stoevenbeld, Lars Steenbergen, Thom Wiegman, Jorne Brummel, Remco Beekman (Bas Bindt), Remco Kamphuis, Berrie Rozendal, Michael Schakelaar en Rick Wiegman (Jody Band).