Datum

1 april 2018 14:00

Accommodatie

Onbekend

Net als in de uitwedtrijd tegen Mariënheem, verzuimde Wissel de drie punten te pakken, en speelt opnieuw gelijk nu 2-2.

Wissel kwam goed uit de startblokken, zette de tegenstander onder druk, en wist een aantal goede kansen te creëeren.
Deze werden niet benut, zelfs een 1 op 1 kans, werd niet door de Wissel voorwaartsen binnen geschoten. Pas in de 23e minuut wist ze op voorsprong te komen. Na een splijtende pass van Dave den Herder, wist Michael Schakelaar uit een moeilijke hoek de 1-0 binnen te schieten. Lang kon er niet worden genoten van deze voorsprong, want 5 minuten later lag de gelijkmaker al achter Thom Proper. De doelpuntenmaker was Maikel Lokeers. Mariënheem nam even de regie over, maar wist daaruit weinig echte kansen te creëeren. Daar waar iedereen verwachte dat met deze 1-1 stand, de kleedkamer zou worden opgezocht, werd Remco van Huffelen nog een keer de diepte ingestuurd. Hij omspeelde de keeper en schoot de 2-1 binnen.

Het leek wel of er bij Wissel in de thee iets rust gevends heeft gezeten tijdends de rust, want ze kwamen niet scherp uit de kleedkamer. In de 47e minuut kon Stan Heetkamp gemakkelijk 2 man en de keeper passeren, om de 2-2 binnen te schieten. Daarna konden de toeschouwers een spannende, en gelijk opgaande 2e helft zien. Waarbij Wissel de meerdere echte kansen wist te creëeren. Maar daar waar Remco Beekman nog het dichts bij de winnende treffer was, kwam zijn schot via binnenkant paal weer terecht in de handen van de keeper.

Volgende week staat de zware uitwedstrijd tegen CCW16 op het programma.

Opstelling: Thom Proper, Frank van Schoonhoven, Raoul Hanekamp, Henk Stoevenbeld, Thom Wiegman, (Rick Wiegman), Remco Kamphuis, Jorne Brummel, Dave den Herder, Martijn Scholten, Remco van Huffelen, Michael Schakelaar(Remco Beekman). Niet ingevallen: David Draaijer.