Ericaweg 6
8162PR
EPE
tel. 0578-616065

Na de mooie thuisoverwinning vorige week op koploper Voorst speelde sv Wissel wederom een thuiswedstrijd. Ditmaal tegen sv Zwolle. De ploeg trad aan zonder trainer Davy Eustacia, die van een welverdiende vakantie in Turkije genoot. Bas Chaigneau was zijn vervanger. Net zoals vorig weekend keken de kanaries tegen een vroege achterstand aan. In de 10e minuut was sluitpost Davey Kloezeman kansloos op een mooi geplaatst schot in de bovenhoek. Vijf minuten later stond de gelijkmaker alweer op het scorebord. Martijn Scholten schoot de bal via de onderkant van de lat het vijandige doel in.
Tien minuten voor rust blesseerde verdediger Henk Stoevenbeld zich zo dat hij per brancard en op het oog zware knieblessure het veld moest verlaten. David Draaijer verving hem. Vlak voor rust scoorde sv Zwolle ook nog de 1-2. In de rust werd Barry Rorije vervangen door Koos van Selm. Ook een speler van sv Zwolle kon in de 2e helft al vroeg douchen, dit was echter na 2 gele kaarten. Daarna strooide de scheidsrechter aardig met deze kaart. David Draaijer kreeg na een doorgebroken tegenstander neergehaald te hebben een rode kaart en kon ook voortijdig de kleedkamer opzoeken. Tijmen Schakelaar en Niels Wieringa vielen nog in voor de thuisploeg. Doelpunten vielen er niet meer en daardoor bleef de 1-2 stand tot het laatste fluitsignaal op het scorebord staan.
Volgende week moeten de geel/zwarten op bezoek naar Terwolde.